Черкаський міський центр практичної психології і соціальної роботи

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2021 » Січень » 14 » Цикл вебінарів "Роль педагогів у системі турботи про психічне здоров'я дітей та підлітків".
17:11
Цикл вебінарів "Роль педагогів у системі турботи про психічне здоров'я дітей та підлітків".

Центр здоров'я і розвитку "Коло сім'ї" в межах проекту "Психічне здоров'я для України" за підтримки Швейцарії, Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, управління освіти Львівської міської ради запрошує на цикл вебінарів для освітян та усіх зацікавлених на тему "Роль педагогів у системі турботи про психічне здоров'я дітей та підлітків".

Доповідачі: Катерина Явна, дитячий та підлітковий психотерапевт (Україна-Великобританія), Юліана Маслак, дитячий психіатр, психотерапевт (Львів, Україна), Леся Федорович, клінічний психолог, психотерапевт (Львів, Україна)

Перший вебінар  відбудеться 26 січня 2021 року з 17.00 по 18.30 Вебінари будуть присвячені поширеним проблемам у сфері психічного здоров'я учнів, а також ролі освітян. Буде розглянуто модель допомоги в освітньому просторі дітям та підліткам з нейророзвитковими розладами (розладом спектру аутизму, розладом з дефіцитом уваги і гіперактивністю, розладами шкільних навичок, тікозним розладом, когнітивними порушеннями), поширеними тривожними розладами, депресією та ризиком суїциду, поведінковими розладами та розладом харчової поведінки.

Вебінари проводяться у форматі модульного навчання: кожній групі освітян - вчителям молодшої, середньої та старшої школи, вихователям, дошкільним і шкільним психологам, фахівцям ІРЦ - присвячено декілька вебінарів (див. розклад). Після їх проходження (про трансляцію на zoom або youtube каналі див. у формі реєстрації) та успішного проходження тестового оцінювання учасники мають змогу отримати електронні версії своїх іменних сертифікатів (в кінці червня учасники отримають лист з інструкцією на свої електронні скриньки) .

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися за даним лінком:
https://forms.gle/mCfjvPTEFoigFPdq5 

Переглядів: 685 | Додав: PPSR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Sergimark  
0
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/chto-takoe-estakada/>металлические конструкции кабельных эстакад под электрокабель литература</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz